За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Комплекс от апартаменти Jardín del Atlántico се намират само на няколко минути от плажа Плая дел Инглес (200 м.) на южното крайбрежие на Гран Канария и разполага удобни апартаменти с площ от 47 кв. м. Заобиколени от озеленени градини, тези добре оборудвани апартаменти разполагат с всичко необходимо. Можете да се отпуснете в салона си или да отпиете студена напитка на собствения си балкон. Храненето може да е както в кухненския си бокс, така и в ресторанти наблизо - изборът е ваш. Можете да се възползвате максимално от трите басейна и тенис корта, докато децата се забавляват в зоната за игра. Ако искате ден на плажа, пясъците на Плая дел Инглес са само на няколко минути пеша по пътя.

Наблизо има и добър избор от оживени барове.Голф игрището Maspalomas е на 2 км и е само на 15 минути път с кола до летище Гран Канария.

В стаите

Всички 334 апартаменти в Jardín del Atlántico са оборудвани със собствен балкон, самостоятелна баня, кухня и хол-трапезария с разтегателен диван. Има и телевизор с плосък екран. 

Хранене

Заобиколен от градини, този хотел разполага със собствен ресторант на шведска маса и бар край басейна.

Плаж

Граничещ с плажовете на Сан Агустин на изток и Маспаломас на запад, широкият Плая дел Инглес има претенциите, че е един от най-известните плажове в Европа. Благодарение на мекия климат на Гран Канария той е изключително популярен през цялата година и е една от най-оживенате туристически дестинации в цяла Испания. Този пълен с развлечения и слънчев плаж предлага всякакви развлекателни и спортни дейности, включително водни ски, ветроходство, уиндсърф, водни ски и много др.

По плажа има изобилие от обществени удобства и душове, както и павилиони за продажба на студени напитки, сладоледи и други освежителни напитки. Разположен е в непосредствена близост до пясъчните дюни Маспаломас, има нудистки район и секция, която е популярна сред гей общността близо до Bar 7.

За хранене или освежаваща напитка - Paseo Marítimo, 2-километрова алея, пълна с ресторанти, закусвални, заведения за бързо хранене, увеселителни аркади, ирландски пъбове, немски бирарии, интернет кафенета и магазини за сувенири. 

Забавление

Заобиколен от градини, този хотел разполага със собствен ресторант на шведска маса и бар край басейна. Има детски басейн, стая за игри, миниатюрен голф и тенис корт. В рецепцията е осигурен безплатен WiFi.

Оценки и коментари