За нас

“Емералд Травел” е една от най-утвърдените туристически агенции в България и вече 20 години предлага висококачествени услуги в сферата на изходящия туризъм. Залага на работа с доказани партньори, реномирани хотелски комплекси и посреднически агенции в България и чужбина. Всички оферти, които ще видите на www.emeraldbg.com и официалните страници на агенцията в социалните мрежи са лично проверени от консултантите на „Емералд Травел“. Агенцията реализира собствени чартърни полети до всички курорти на Турция, както и до топ курорти в Гърция, Египет, Хърватия, България и други. Над 500 туристически агенции в цялата страна продават продуктите на „Емералд Травел“.

ПОДБРАНИ ХОТЕЛИ

Всички хотели, с които работим са внимателно подбрани от екипа на “Емералд Травел”. Ние лично се запознаваме с условията и обслужването в тях, преди да ги обявим в нашите оферти. При нас можете да намерите програми, създадени за пълноценно изживяване - с разнообразни хотели и възможности за развлечения. Предлагаме също и почивки в хотелски комплекси, фокусирани върху семейства и двойки. „Емералд Травел“ работи и с някои от най-луксозните резорти по света.

ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА СЕТИВАТА

В нашите оферти можете да намерите разнообразие от предложения – от плажни ваканции и градски почивки, до вълнуващи екскурзии до дестинации, съхранили древност, история и тайнствени легенди. С „Емералд Травел“ ще изживеете страхотни мигове в топ курортите на България, Турция, Египет, Гърция, Хърватия, Тайланд, Индонезия и други. Можете да се отдадете на пълен релакс, да се запознаете с нови култури, да опитате от вкусната местна кухня и да се потопите в атмосферата и традициите им.

Управители

Асен Хитов Асен Хитов

Управител

Яна Хитова Яна Хитова

Продуктов мениджър

Служители

Огнян Каменов Огнян Каменов

Мениджър изходящ туризъм и консултации с B2B

Мартина Младенова Мартина Младенова

Мениджър изходящ туризъм

Марияна Дянкова Марияна Дянкова

Мениджър изходящ туризъм

Хюлия Хюсеин Хюлия Хюсеин

Мениджър изходящ туризъм

Симона Вангелова Симона Вангелова

Мениджър изходящ туризъм

Силвестър Марангозов Силвестър Марангозов

Мениджър изходящ туризъм

Едмон Панчугян Едмон Панчугян

Регионален офис Пловдив

Таня Кошничарова Таня Кошничарова

Регионален офис Пловдив

Теодора Коцева Теодора Коцева

Регионален офис Пловдив

Таня Топалова Таня Топалова

Оперативен счетоводител

Иванка Иванова Иванка Иванова

Оперативен счетоводител

Денис Фахрединов Денис Фахрединов

Специалист интернет поддръжка

Айхан Топал Айхан Топал

Регионален офис Русе