За нас

“Емералд Травел” е една от най-утвърдените туристически агенции в България и повече от 20 години предлага висококачествени услуги в сферата на изходящия туризъм. Залага на работа с доказани партньори, реномирани хотелски комплекси и посреднически агенции в България и чужбина. Всички оферти, които ще видите на www.emerald.bg и официалните страници на агенцията в социалните мрежи са лично проверени от специалистите по туризъм в „Емералд Травел“. Агенцията реализира собствени чартърни полети до всички курорти на Турция, както и до топ курорти в България, Турция, Египет, Гърция, Хърватия, Танзания, Тунис, Мавриций и други. Над 500 туристически агенции в цялата страна продават продуктите на „Емералд Травел“.

ПОДБРАНИ ХОТЕЛИ

Всички хотели, с които работим са внимателно подбрани от екипа на “Емералд Травел”. Ние лично се запознаваме с условията и обслужването в тях, преди да ги обявим в нашите оферти. При нас можете да намерите програми, създадени за пълноценно изживяване - с разнообразни хотели и възможности за развлечения. Предлагаме също и почивки в хотелски комплекси, фокусирани върху семейства и двойки. „Емералд Травел“ работи и с някои от най-луксозните резорти по света.

ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА СЕТИВАТА

В нашите оферти можете да намерите разнообразие от предложения – от плажни ваканции и градски почивки, до вълнуващи екскурзии до дестинации, съхранили древност, история и тайнствени легенди. С „Емералд Травел“ ще изживеете страхотни мигове в топ курортите на България, Турция, Египет, Гърция, Хърватия, Танзания, Тунис, Мавриций, Сейшели и други. Можете да се отдадете на пълен релакс, да се запознаете с нови култури, да опитате от вкусната местна кухня и да се потопите в атмосферата и традициите им.

Управители

Асен Хитов Асен Хитов

Управител

Яна Хитова Яна Хитова

Продуктов мениджър

Служители

Мартина Младенова Мартина Младенова

Мениджър изходящ туризъм

Марияна Дянкова Марияна Дянкова

Мениджър изходящ туризъм

Хюлия Хюсеин Хюлия Хюсеин

Мениджър изходящ туризъм

Силвестър Марангозов Силвестър Марангозов

Мениджър изходящ туризъм

Елена Лазарова-Пьоше Елена Лазарова-Пьоше

Мениджър изходящ туризъм

Надя Маркова Надя Маркова

Отдел резервации - офис София

Едмон Панчугян Едмон Панчугян

Регионален офис Пловдив

Таня Кошничарова Таня Кошничарова

Регионален офис Пловдив

Теодора Коцева Теодора Коцева

Регионален офис Пловдив

Полина Чорбаджиева Полина Чорбаджиева

Отдел резервации - офис София

Денис Фахрединов Денис Фахрединов

Специалист интернет поддръжка

Таня Топалова Таня Топалова

Оперативен счетоводител

Вили Гочева Вили Гочева

Оперативен счетоводител

Айхан Топал Айхан Топал

Регионален офис Русе

Косара Ангелова Косара Ангелова

Отдел резервации - офис София