За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Разположен сред приказните скални „комини“ на Кападокия, Yunak Evleri е уникален пещерен хотел, издълбан в планинските скали. Той предлага стаи, построени през 5-ти век, както и гръцко имение от 19-ти век.  Намира се в Юргюп, на пешеходно разстояние от центъра, а летище Невшехир е на 50 км.

В стаите

Yunak Evleri е комбинация от 10 пещерни къщи с общо 120 частни пещерни стаи, датиращи от 5 и 6 век и увенчани с гръцко имение от 19 век. Лабиринт от тесни коридори и извити каменни стълби водят до уникални стаи, декорирани с вкус в топъл традиционен стил. 

Yunak Evleri ви предлага историческа атмосфера с уюта и топлината на собствената ви къща. Хотел Yunak Evleri се състои от 120 стаи, които са 40 Suite, 20 Deluxe и 60 Classic и има капацитет за 250 гости.  

Настаняването варира от екзотични луксозни пещери до многокамерни луксозни апартаменти, включително семейни апартаменти. Във всяка стая можете да намерите признаците на минали времена, когато  всички помещения  са били декорирани по различен начин. Елегантният декор е забележителен навсякъде, където погледнете. Мраморните подове Emperador, ръчно изработени дантелени завеси, антични сандъци и нощни шкафчета, традиционни покривки за легло, стари месингови креватчета, стари ръчно изработени бюра за писане, стари  килими и антично осветление са подбрани с внимание и вкус.

Всяка стая разполага със собствена просторна собствена мраморна баня, снабдена с пиедестал,  керамични мивки Chartwell. Суитите разполагат или с хидромасажна, или с парна баня.

На територията на хотела

Разположен на хълм с изглед към долините на Кападокия и историческия район, грандиозният ресторант на Yunak Evleri  е идеалното място за закуска, обяд или вечеря. Той разполага с трапезария на открито и на закрито с невероятна гледка към пещери, специални тераси за хранене с прекрасни мебели, закрит бар с зона за изчакване, релаксираща градина с гледка и кът за камина.
Yunak Spa предлага едно гише за цялостно съживяване на тялото с релаксиращи сесии, традиционни балийски и тайладнски масажи, подбрани процедури за тяло.
Yunak Evleri разполага с 2 открити басейна, заобиколени от историческите и магически пещери. 

Хранене

HB - нощувка със закуска и вечеря

Оценки и коментари