За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Argos in Cappadocia е само на няколко минути пеша от центъра на град Учхисар с множеството ресторанти и магазини. Извисяващият се скален замък на Учхисар разкрива прекрасен изглед и се намира в непосредствена близост - само на 100 метра. Долината на гълъбите е на 1 км, а град Аванос на 12 км. Летище Невшехир е само на 37 км.

В стаите

Стаите се отличават с оригинални елементи, сред които изкусни каменни резби и старинни мебели. Удобствата включват климатик, телефон, минибар, сейф, кафе машина, стерео система, сешоар, баня, WIfi. 

На територията на хотела

Ресторант Seki на място сервира разнообразни местни и международни ястия на закрито или ал фреско. Той предоставя изглед към долината Güvercinlik и планината Ерджиес. От собствените лозя на хотела се произвежда селекция от вина, които се съхраняват в подземна изба и се предлагат на гостите. От едноимменият бар се открива великолепна гледка към долината.
Една от зоните с най-красивата гледка към Аргос в Кападокия етази на турската баня и масажната стая в Уелнес центъра на хотела.
Можете да се насладите на изумителните гледки към Кападокия, покрита със сняг през зимата, и на могъщата планина Erciyes в басейна.

Хранене

BB - нощувка със закуска

Оценки и коментари