За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотелът се намира в историческия регион на Кападокия, в гр. Ургюп, на 7.5 км. от Национален парк Гьореме и на 60км, от летище Невшехир. Отваря врати през 2003 г. след сливането на имение и 3 къщи, издълбани в скалите от 19 в. Фасадата и стаите са внимателно реновирани като стриктно е запазен османския стил по отношение на екстериора и интериора.

В стаите

Хотелът разполага с общо 33 стаи. те могат да бъдат: Standart room (25-35 м2) и deluxe room (35-50m²). Повечето стаи са тип пещерни, но има и няколко, изградени от тухлени стени с вградени прозорци. Всички стаи разполагат с телевизор 66 инча, телефон, баня с душ/вана, сешоар, сет за чай и кафе(беазплатно), минибар(платено, вода - безплатно), сейф(безплатно), WI-FI(безплатно), балкон(не всички стаи). Почистване на стаите и смяна на кърпите - всеки ден, смяна на спалното бельо – 3 пъти в седмицата.

На територията на хотела

Ресторант, лоби бар, румсървис, Wi-Fi (безплатен - на територията на хотела), паркинг. ** Повечето от хранителните продукти, използвани в ресторанта, се произвеждат в сертифицираната за биологично земеделие ферма - Fatma Sultan - (Www.fatmasultan.com)

Хранене

BB - закуска на шведска маса.

Оценки и коментари