Оферта

Почивка в Шарм ел Шейх, Египет със самолет от София в събота – Лятна програма

Почивкa № 951 8 дни, 7 нощувки
  • Шарм ел Шейх, Египет
  • Самолет
от 273 Евро
Избери хотел

Информация

Описание

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

При пристигане в Египет е необходимо туристите да предоставят негативен резултат от проведен до 72 часа преди отпътуване PCR тест. За децата до 6 годишна възраст НЕ е необходим задължителен PCR тест. Тестът може да бъде направен на специална цена от 60.00 лева в лаборатория Рамус, за което Туроператорът предоставя на клиента Талон за отстъпка. 

При пристигане в България, за да се избегне 10-дневната карантина, ще е необходим тест с отрицателен резултат, направен до 72 часа преди пътуването. Тестът може да бъде направен и в България до 24 часа от влизането в страната със специална цена в лаборатория Рамус. След представяне на талон с 20 % отстъпка, тестът ще е 60.00 лева. Талонът ще се предостави на клиентите  преди пътуването за ЕГИПЕТ.

Кампанията „Плати 10 % депозит  при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“ е валидна за резервации направени до 15.04.2021.

Информация за транспорт

Самолет Излитане от София, България Информация

Програма

8 Дневна програма 8 Дневна програма Виж повече

Допълнителни екскурзии

Информация за основната и допълнителни услуги

8 дни, 7 нощувки
Почивка в Шарм ел Шейх, Египет със самолет от София в събота – Лятна програма
от 273 Евро
Избери хотел