За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотелът се намира на 73 км. от летище Измир, на 125 км. от летище Милас, на 1.5 км. от центъра на Кушадасъ, на 2 км. от брега на морето. Разположен е на панорамен хълм, от който се разкрива впечатляваща гледка към централната част на града, пристанището и Птичия остров.

В стаите

Хотелът разполага с 125 стаи, от които 103 стандартни стаи (18-24 кв.м.), 19 фамилни стаи (32 кв.м) и 3 суита (48 кв.м.). Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ/вана, сешоар, минибар хладилник (празен), сейф (платен), балкон. Почистване на стаите - всеки ден, смяна на спалното бельо и кърпите - 2 пъти в седмицата.

На територията на хотела

Основен ресторант, 2 бара, открит басейн, детски басейн, конферентна зала, магазин.

Безплатни услуги: турска баня, сауна, фитнес, тенис на маса, дартс, Wi-Fi интернет.

Платени услуги: рум сървис, турско кафе, фреш, масаж, джакузи, сейф, химическо чистене, билярд, стая за игри, магазини, лекар.

Хранене

All Inclusive - закуска, обяд и вечеря на шведска маса, допълнителни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки (съгласно концепцията на хотела).

Плаж

Плаж - градски, на 2 км от хотела се намира плаж Пигале. Чадъри, шезлонги и плажни кърпи при басейна - безплатно. Чадъри и шезлонги на плажа - срещу заплащане.

Оценки и коментари

Още почивки с този хотел