Оферта

Почивка в Хургада и Кайро, Египет със самолет от София - кацане в Хургада и прибиране от Кайро

Почивкa № 878 8 дни, 7 нощувки
  • Хургада, Египет
  • Самолет
от 402 Евро
Избери хотел

Информация

Описание

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

БЕЗПЛАТНА ВИЗА -  всички туристи, които пристигат с чартърни полети до курортния град Хургада до 30 АПРИЛ 2021 г., получават безплатна туристическа виза за един месец, която струва 25 долара.

Туроператорът предоставя БЕЗПЛАТЕН PCR ТЕСТ.  Тестовете ще се правят в лабораториите "Рамус". В лабораторията не трябва да се заплаща нищо, а да се предостави ваучера за пътуване с Туроператора. При пристигане в Египет е необходимо туристите да предоставят негативен резултат от проведен до 72 часа преди отпътуване PCR тест. За децата до 6 годишна възраст НЕ е необходим задължителен PCR тест.

При пристигане в България, за да се избегне 10-дневната карантина, ще е необходим тест с отрицателен резултат, направен до 72 часа преди пътуването. Тестът може да бъде направен и в България до 24 часа от влизането в страната със специална цена в лаборатория Рамус. След представяне на талон с  отстъпка, тестът ще е 60.00 лева.Талонът ще се предостави на клиентите  преди пътуването за ЕГИПЕТ.

Кампанията „Плати 10 % депозит  при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“ е валидна за резервации направени до 15.04.2021.

Информация за транспорт

Самолет Излитане от София, България Информация

Програма

8 Дневна програма 8 Дневна програма Виж повече

Допълнителни екскурзии

Информация за основната и допълнителни услуги

8 дни, 7 нощувки
Почивка в Хургада и Кайро, Египет със самолет от София - кацане в Хургада и прибиране от Кайро
от 402 Евро
Избери хотел