За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотелът се намира между две предпочитани туристически зони за почивка в Бодрум - Гюмюшлюк и Тургутрейс. Разположен на 4 км. от Тургутрейс, на 22 км. от центъра на Бодрум и на 57 км. от летище Милас. Разположен на брега, с пясъчен плаж.

В стаите

Хотелът разполага с общо 80 стаи, от които 44 стандартни с гледка градина 20 кв. м, 26 стандартни с гледка море 20 кв. м и 10 фамилни стаи 25 кв. м (две отделни помещения, с врата между тях). Всички стаи са оборудвани с: индивидуален климатик, телевизор с плосък екран и сателитни програми, телефон, мини бар /зареден при пристигане с вода/, баня с душ, сешоар, сейф (платен, 2 евро на ден), теракот, балкон/тераса. Почистване на стаята - всеки ден, смяна на спалното бельо - 3 пъти седмично. Не се разрешава настаняване на домашни любимци.

На територията на хотела

Основен ресторант, снек бар 14-16 ч. и бар при басейна 10-23 ч., на който се сервират топли и студени напитки, и местен алкохол.

2 външни басейна, от които 1 с водни пързалки, 1 детски басейн, 24-часова рецепция, мини маркет.

Безплатни услуги: плажни кърпи; чадъри и шезлонги на басейните и плажа. Ползване на безжичен интернет в лоби, анимация, тенис на маса, аеробика.

Платени услуги: химическо чистене и пране, сейф в стаята, мини маркет. Вносни безалкохолни и алкохолни напитки, както и всички бутилирани напитки.

За децата: детски басейн, мини клуб (4-12 г), анимация.

Хранене

All inclusive -  закуска, обяд и вечеря на блок маса, с вкл. местни безалкохолни и алкохолни напитки и междинни хранения.

Плаж

Собствен, пясъчен, до хотела. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Оценки и коментари