За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотел Родопски дом е 4-звезден хотел в центъра на град Чепеларе. Комплексът работи целогодишно и това го превръща в подходящо място, както за любителите на зимни спортове, така и в място за пълноценна почивка. Хотелът предоставя всички удобства са за провеждане и на фирмени мероприятия, семинари и срещи. Хотел Родопски дом е с централно местоположение в родопския град Чепеларе, на 1 километър от ски център Мечи чал и на 10 километра от курорта Пампорово.

В стаите

Хотел „Родопски дом“ разполага с 1 единична, 28 двойни стаи и 2 апартамента с възможност за настаняване общо над 60 гостa. Помещенията са оборудвани с тераса, централно отопление, телефон, телевизор, мини бар, баня с вана. Част от апартаментите предлагат оборудван кухненски бокс и всекидневна с камина.

На територията на хотела

Комплексът включваконферентна зала с капацитет 60 места, както и 3 заведения – ресторант с 50 места, лоби бар с 20 места, нощен бар с 50 места.
На разположение на гостите на хотела са и закрит плувен басейн, сауна, парна баня, джакузи, фитнес, солариум, 2 масажни кабинета, козметичен салон и мини футболно игрище.
За гостите на хотела са осигурени безплатни паркинг и Wi-Fi Интернет достъп.

Хранене

BB - закуска
HB - закуска и вечеря

Оценки и коментари