За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Long Beach се намира в Бел Мар, покрай ивица от плажове с бял пясък, дълга 1 км. 

Летище „Сър Сивусагур Рамгулам“ е на 30 км. 

В стаите

Стилните и просторни стаи с модерен интериор разполагат с балкон и изглед към морето. Имат телевизор с плосък екран, зарядно устройство за iPod, бюро и собствена баня с душ, вана и безплатни тоалетни принадлежности. Някои от стаите са разположени до самия плаж.

На територията на хотела

Ежедневно се сервират закуска, обяд и вечеря. Петте ресторанта в хотелския комплекс предлагат разнообразни ястия, приготвени от пресни и сезонни продукти.

Предлага 3 открити плувни басейна и спа център.

Гостите могат да релаксират на терасата за слънчеви бани и да си поръчат напитка в бара. На тяхно разположение има и модерен фитнес център с най-съвременни уреди. На място и в района около мястото за настаняване има условия за практикуване на различни дейности като тенис, уиндсърфинг и гмуркане с шнорхел

Удобствата на място включват спа и уелнес център Cinq Mondes Spa & Wellness Retreat, както и художествена галерия. Организират се разнообразни дейности, сред които фитнес занимания по бут камп на плажа и майсторски класове с диджей за почитателите на музиката.  

Хотелският комплекс се намира на 30 минути път с автомобил от голф клуб „Ил о Серф“ - голф игрище с 18 дупки, до което се стига с лодка.

Оценки и коментари