За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотелът се намира на 56 км от летище Занзибар, на северното крайбрежие на остров Занзибар, на 200 м от рибарското селище  Нунгви, известно с красивите залези и типичните местни барове по крайбрежието.

В стаите

Хотелът разполага с 141 стаи, от които 40 стандартни стаи (разположени на приземен етаж с гледка към градината), 54 делукс стаи (на горния етаж с балкон и изглед към градина), 17 мини суити (разположени на приземен етаж, спалня и  единично легло), 18 вили (2 стаи) и 12 стаи с изглед към океана (разположени на брега на морето, спалня и всекидневна, мах.4 души). Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ/вана, сешоар, минибар (зарежда се всеки ден с вода и безалкохолни напитки), сет за кафе/чай, сейф, кът за сядане. Допълнително легло е налично само в мини суит, вила и стаите с изглед към океана.

На територията на хотела

Основен ресторант- предлага италианска и международна кухня, а-ла-карт ресторант MWEZI BEACH - разположен на плажа, предлага снек меню, морски дарове, омари, суши (срещу заплащане и с предварителна резервация), 2 бара - на басейна и на плажа, 2 открити басейна в средата на тропическата градина, 1 басейн с джакузи на плажа, фитнес център, СПА център, магазини.

За децата: детско меню, настолни игри.

Безплатни услуги: плажен волейбол, дартс, билярд, тенис на маса, вечерни забавления, шнорхелинг.

Платени услуги: Капучино и кафе еспресо, вносни алкохолни напитки, масажи, спа процедури, гмуркане, химическо чистене.

Пакет "Младоженци" - Младоженците получават комплимент от хотела: плодове и цветя в стаята при пристигане и романтична вечеря. Изисква се минимален престой от 6 нощувки и свидетелство за сключен брак, издадено не по-рано от 6 месеца преди настаняването в хотела.

Хранене

All inclusive - закуска, обяд и вечеря в основния ресторант на блок маса; късна лека закуска на бара на басейна  от 10.00 до 12.00 ч.; вода, безалкохолни напитки, американско кафе, чай, местни алкохолни напитки, вино и бира в основния ресторант и бара на басейна от 08.00 до 23.00; Happy hour от 18.00 до 19.00  ч. на бара на басейна и бара на плажа.

Плаж

Собствен, пясъчен. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Видео

Оценки и коментари