За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Точно над морския бряг в Св. Влас, ДОЛЧЕ ВИТА предлага може би най-необятната гледка към залива, плажа и Марината. Кристалната повърхност на басейна се слива с морския хоризонт напред, а ресторантът до басейна предлага прохлада, забавления и вкусна храна за закуска, обяд и вечеря. До плажа се спускат пътеки, в долната си част с няколко стъпала.

В стаите

В Долче Вита има просторни апартаменти и студиа с големи балкони, обърнати към морето. Разположени са в 3 отделни успоредни сгради, между които има стълби и цветни лехи.
Апартамент с една спалня
Апартаментите са с всекидневна с кухненски кът и мека мебел, спалня с 2 събрани легла, малък коридор, баня с душ-завеса (бойлер), балкон, климатик. Гледка към морския хоризонт. 2 човека са в спалнята, 2 човека на разтегателен диван в хола. Обзаведен кухненски кът с всичко необходимо за приготвяна на храна. Ежедневно почистване. Смяна на бельо и хавлии 2 пъти седмично.
Апартамент с две спални
Апартаментите са с всекидневна с кухненски кът и мека мебел, непреходна спалня с 2 легла или голяма спалня, малък коридор, баня с душ-завеса (бойлер), балкон, климатик. Гледка към морския хоризонт и зеления двор. 2 човека са в спалнята, 2 човека на разтегателен диван в хола. Обзаведен кухненски кът с всичко необходимо за приготвяна на храна. Ежедневно почистване. Смяна на бельо и хавлии 2 пъти седмично.
Студио
Просторните студиа в Долче Вита съчетават кухненски кът, мека мебел, 2 събрани легла, баня с душ-завеса (бойлер), балкон, климатик. Студиата са на партерен етаж. Необятна гледка към морския хоризонт и зеления двора. 2 човека са на леглата, 2 човека на разтегателен диван в хола. Обзаведен кухненски кът с всичко необходимо за приготвяна на храна. Ежедневно почистване. Смяна на бельо и хавлии 2 пъти седмично.

На територията на хотела

Настаняване след 14.00, напускане до 12.00 ч. Снимките са на примерен апартамент, обзавеждането се различава. Настаняване и обслужване от рецепция в к-кс Диамант, отворена 24/7. Долче Вита няма асансьори. Не препоръчваме за гости с двигателни затруднения. Депозит не се изисква, но щетите по вина на госта по време на престоя се заплащат. Домашни любимци не се приемат в стаите. Зад всяка сграда има парко места.
Закуска по меню, възрастен 10 лв., дете 8 лв. (р-т Манастира). Сейф на рецепция Диамант, 5 лв. на ден. Бебешка кошара в апартамента, 5 лв. на ден. Wi-Fi е безплатен, парола за достъп от рецепция на х-л "Диамант".

Хранене

RO - само настаняване

Оценки и коментари