За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

ЕТЪРА е голям комплекс с апартаменти в Св. Влас, като Етъра 1 е сградата на първа линия море, а Етъра 2 са по-далечните сгради.
Етъра 1 се намира точно до малък пясъчен плаж, с чадъри и шезлонги, от който тръгва панорамна пътека, която за 3 мин. ви отвежда до големия плаж под к-си Манастира и Арена, а оттам и на самото яхтено пристанище. ЕТЪРА очарова със съчетанието от традиционна архитектура и съвременни удобства. Усещането за спокойствие е навсякъде.
Етъра 2 е 250 м. разстояние от малкия плаж пред комплекса, цялата територия е много зелена, подредена и приветлива, с неголям наклон към морето.
Предлага традиционна архитектура, съчетана с модерни съоръжения и удобства: на фона на съвременното изобилие от новопостроени комплекси във вътрешността на страната, тук се акцентира върху създаването на продукт с наистина специални качества на туристическия пазар – ваканционен тип комплекс, който допълва местната история и култура.

В стаите

Апартамент с една спалня, гледка море:
Апартаментите са с всекидневна с кухненски кът и мека мебел, спалня с 2 легла или голямо легло, коридор, баня с душ-завеса (бойлер), балкон, климатик. Гледка към плажа и морето. 2 човека са в спалнята, 2 човека спят на разтегаем диван в хола. Обзаведен кухненски кът с всичко необходимо за приготвяна на храна. Ежедневно почистване. Смяна на бельо и хавлии 2 пъти седмично.
Апартамент с една спалня, гледка парк:
Апартаментите са с всекидневна с кухненски кът и мека мебел, спалня с 2 легла или голямо легло, коридор, баня с душ-завеса (бойлер), балкон, климатик. Гледка към зеления двор. 2 човека са в спалнята, 2 човека спят на разтегаем диван в хола. Пети гост се допуска само ако е дете до 3 год, в кошара с доплащане 5 лв на ден. Обзаведен кухненски кът с всичко необходимо за приготвяна на храна. Ежедневно почистване. Смяна на бельо и хавлии 2 пъти седмично. Домашните любимци не са поканени.
Апартамент с две спални:
Апартаментите са с всекидневна с кухненски кът и мека мебел, 2 спални с 2 легла или голяма спалня, коридор, баня с душ-завеса (бойлер), балкон, 2 климатика. Гледка към плажа пред Етъра 1 и морето. 4 човека са в спалните, 2 човека спят на разтегаем диван в хола. Обзаведен кухненски кът с всичко необходимо за приготвяна на храна. Ежедневно почистване. Смяна на бельо и хавлии 2 пъти седмично.
Апартамент с две спални, гледка градина:
Апартаментите са с всекидневна с кухненски кът и мека мебел, 2 спални с 2 легла или голяма спалня, малък коридор, баня с душ-завеса (бойлер), балкон, 2 климатика. Гледка към зеления двор. 4 човека са в спалните, 2 човека спят на разтегаем диван в хола. Обзаведен кухненски кът с всичко необходимо за приготвяна не храна. Ежедневно почистване. Смяна на бельо и хавлии 2 пъти седмично.

На територията на хотела

Комплексът разполага с голям плаж, 8 различни ресторанта, 2 нощни бара и бутици. Също така с 2 плувни басейна с детски сектор, супермаркет, фитнес център и масажи, безплатен охраняем паркинг. Детска площадка. Не се разрешават домашни любимци.
Настаняване след 14.00, напускане до 12.00 ч. Снимките са на примерни апартаменти, обзавеждането се различава. Пред Етъра има малък пясъчен плаж. Близките до него апартаменти наричаме Етъра I. Настаняване и обслужване от рецепция в к-кс Диамант, отворена 24/7. ЕТЪРА няма асансьори. Депозит не се изисква, но щетите по вина на госта по време на престоя се заплащат. Домашни любимци не се приемат в стаите.
Закуска по меню, възрастен 10 лв., дете 8 лв. (р-т Манастира). Сейф на рецепция Диамант, 5 лв. на ден. Бебешка кошара в апартамента, 5 лв. на ден. Wi-Fi е безплатен, парола за достъп от рецепция на х-л Диамант.

Хранене

RO - само настаняване

Оценки и коментари