За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Живописно разположен над морето, на самият край на полуострова, хотелски комплекс “Поморие” отдалече привлича вниманието със силуета си, наподобяващ акустирал в морето кораб.

В стаите

Хотелът разполага със стаи с морски изглед и изглед към парка, телефон, телевизор, SAT/сателита/телевизия климатик, в крило *Поморие бийч* с централен климатик. Стаите с вид към парка и града нямат климатик.

На територията на хотела

Комплексът се състои от две крила (основен корпус и крило Поморие Бийч) , практично свързани с топла връзка , където е разположен и балнео център. Двете рецепции са разположени на 3ти етаж на нивото на булевард* Яворов*.Ресторантът се намира на 4 ти етаж в основния корпус на хотела .

Хотелският комплекс предлага балнео център с разнообразни лечебни и релаксиращи процедури. Комбинацията от природни дадености и квалифициран персонал , както и невероятна морска панорама правят комплекса удобен както за почивка така и за лечение.Непосредствената близост и нежния прибой на морето придават неустоима нотка за романтика и комфорт на мястото и предизвикват желанието да се върнете при нас отново.

На разположение на гостите са:

две рецепции с два лоби бара
основен ресторант с морска панорама
конферентна зала
зала за хранене – тип шведска масa
коктейл и билярд клуб
обменно бюро
лечебен комплекс
открит и закрит басейн с морска вода
магазин за сувенири

 

Хранене

BB - закуска

Оценки и коментари