Ако желаете да резервирате за избрания хотел със собствен транспорт, обадете се на 02 951 57 57

Разположение

Хотелът се намира в Акротири. Пристанище Атиниос е на 4 километра, а летище Санторини е на 8 километра. Живописната столица на острова Фира е на 12 километра.

В стаите

Джуниър суит -  разположени са, както на приземния, така и на горния етаж, с площ около 30 кв.м. и разполагат с двойно легло, баня с душ и тераса или балкон с изглед към градината на хотела, Акротири или замъка. Удобствата включват и климатик, телевизор, сейф, мини бар, Wi-fi.

Superior Suites се намират на приземния етаж, с площ 40 кв.м. и разполага с двойно легло Simmons, всекидневна, баня с душ и тераса със спираща дъха гледка към Калдерата. Удобствата включват и климатик, телевизор, сейф, мини бар, сешоар, Wi-fi.

Deluxe Suites са разположени както на приземния, така и на горния етаж, с площ от 40 кв.м. и разполага с двойно легло, всекидневна, баня с душ и тераса със спираща дъха гледка към калдерата. Удобствата включват и климатик, телевизор, сейф, мини бар, сешоар, Wi-fi.

Honeymoon suites са разположени на горния етаж, с площ около 40 кв.м и разполагат с двойно легло, всекидневна, баня с душ тип тропически дъжд и веранда със самостоятелен басейн и спираща дъха гледка към Калдератa. Удобствата включват и климатик, телевизор, сейф, мини бар, сешоар, Wi-fi.

На територията на хотела

Хотелът разполага с бар при басейна, изискан ресторант, СПА център с процедури на Acroterra Rosa, както и  Фитнес зала.

Хранене

BB - нощувка със закуска

Оценки и коментари