За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотел „Русалка“ Хотел русалка е разположен в центъра на курорта Св. Св. Константин и Елена, само на няколко минути пеша от плажа. Двузвездният хотел предлага добри условия за почивка в първия български черноморски курорт. Тук всеки гост може да се наслади на една спокойна, тиха и комфортна почивка.

В стаите

Хотелът предлага 34 двойни стаи, половината от тях са с балкон. Усетете топлата атмосфера на хотела и се отпуснете сред уютния комфорт. Всички стаи имат възможност и за допълнително легло.

На територията на хотела

На разположение на гостите в хотела са снек бар, паркинг, лятна тераса и градина, сейф на рецепция.
В близост до хотел Русалка се намира нощен бар - дискотека в който гостите на хотела могат да се забавляват
Само на 150м. от хотела е разположен новопостроен модерен балнеологичен СПА център Аквахаус
(Aquahouse), който работи целогодишно за гостите на комплекса. В него са разположени над 10 басейна с лечебна минерална вода с температура от 30 до 42 градуса, сауна, парна баня, соларна стая, турска баня, джакузи, тангенторни вани и др. Комплекса разполага с квалифицирани рехабилитатори и масажисти. За своите бизнес клиенти и командировани служители, можете да се възползвате от фирмени отстъпки за продължителен престои. През зимния сезон, хотелът е насочен изцяло към бизнес клиентите и предлага конкурентни цени с градските хотели в град Варна.

Допълнителните услуги в хотела са 24 часова туристическа информация, наем на сейф, автомобили под наем, повикване на такси.

Хранене

BB - закуска

HB- закуска и вечеря

FB - закуска, обяд и вечеря

Оценки и коментари