Ако желаете да резервирате за избрания хотел със собствен транспорт, обадете се на 02 951 57 57

Разположение

В хотел Калина Палас град Трявна ще откриете приятна атмосфера и топло гостоприемство. Хотелът се намира на 50 км от Велико Търново.

В стаите

Хотел Калина Палас разполага с 5 апартамента, 10 стаи супериор, 8 студиа и 124 комфортни двойни стаи, ресторант – 250 места, лоби-бар с богат избор на напитки, рум-сервиз, интернет връзка във всички стаи, индивидуално пране и гладене.

Комфортни и уютни, стаите на Хотел Калина Палас предлагат минибар, телефон, сейф, безжична интернет връзка, телевизор и климатична инсталация. Всяка стая е с балкон, от която се разкрива неповторима гледка към град Трявна или планината.

На територията на хотела

Хотел Калина Палас предлага възможност както за почивка, така и за провеждане на конферентни мероприятия, сeминари и бизнес срещи. На разположение на гостите са 4 мултифункционални конферентни зали. В зависимост от желанията на клиентите всяка зала може да бъде подредена така, че да е максимално удобна за провеждането на всякакъв тип мероприятия. Всички конферентни зали са с дневна светлина, собствено озвучаване и с климатична инсталация.

Хранене

BB - закуска

Оценки и коментари