За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

БМК „ПАНОРАМА“ е разположен в парка на град Сандански.Градът е известен с лековитите минерални извори,а климатът е съчетание от беломорско течение и чист планински въздух от Пирин планина.Това прави известен Сандански като място за лечение на белодробни заболявания не само у нас, а и в света. От хотел“ПАНОРАМА “ се отваря живописна гледка към града,парка и планината. В региона се намират Роженски манастир, гр.Мелник, с.Златолист-храм на Преподобна Стойна, Рупите-храм на Ванга,Самуилова крепост, местността Попина лъка с живописен водопад,екопътеки и др.

В стаите

Хотел „ПАНОРАМА“ разполага с 64 стаи-двойни и тройни и 10 апартамента. Всички помещения в хотел „ПАНОРАМА“ са комфортно обзаведени, оборудвани са със самостоятелен санитарен възел, хладилник, телевизия, тераса, климатик, безжичен интернет.

На територията на хотела

Ресторантът на хотела работи от 8 до 24часа и има 160 места, конферентна зала за 60 човека,външен басейн -25/11 метра/летен сезон/с топла минерална вода,фитнес,две сауни,открит детски кът, лекарски кабинети, балнео-медицински център, паркинг.
Описание на балнео-медицински център ПАНОРАМА:
БМЦ “ПАНОРАМА”предлага лечебни процедури, включващи водолечение, калотерапия, физиотерапия, масажи и кинезитерапия.
НОВО в предлаганите лечебно-медицински услуги в хотела са:„Озонотерапия“,“Квантова терапия“ ,Детоксикация на човешкия организъм“ и“Скенар терапия”,извършвани от обучени специалисти с модерна съвременна апаратура. Програмите създадени за гостите на хотела са: лечебни и профилактични- белодробни и дихателни ;опорно-двигателни,неврологични програми; за красиво и хармонично тяло; антицелулитни и антистрес програми;

Хранене

BB - закуски
HB - закуски и вечери

Оценки и коментари