За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Разположен точно на ъгъла от Пеперудената къща, Gloria St. Constantine Hotel е наскоро реновиран, през 2007 г., хотелът разполага с 4 етажа. 20 -минутно шофиране от хотела ще ви отведе до Плаж Аспарухово. Чайка е на 3 км разстояние от Gloria St. Constantine Hotel. За гостите на хотела, е осигурен достъп до Парк-паметник на българо-съветската дружба. Хотелът се намира близо до автобусна спирка.

 

В стаите

Всички стаи в хотела имат индивидуална климатизация, собствена тераса зона за отдих. Стаите имат изглед към градината. Те са оборудвани с самостоятелна баня, където са включени сешоар кърпи за баня, всички с балкон, телефон, хладилник и телевизор със сателитни програми.Година на реконструкция: 2007. Брой етажи: 4. Брой стаи: 117.

На територията на хотела

Гостите могат да закусват в кафенето всяка сутрин. Разполага с гурме ресторант и нощен бар. В бара се сервират отбрани напитки. Има разнообразие от ресторанти по улиците около хотела като Happy House, Restaurant Shabby Chic и The Bay. Хотелът има плувен басейн за вашето удобство. В района се предлагат разнообразни дейности като волейбол тенис на маса. 

Хранене

All inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.

Оценки и коментари