За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Модерният хотелски комплекс е разположен само на 120 м от плажа в курорта Св. Св. Константин и Елена. Предлага уникално съчетание на атрактивна локация, впечатляваща архитектура и интересни интериорни решения. Хотел „Приморски“, като иновативна концепция, е част от многофункционалния комплекс за търговия, услуги и развлечения - Търговски център „Приморски“.
Хотел “Приморски” се намира в първият български морски курорт Св. св. Константин и Елена, който е разположен на 8 км северно от град Варна сред забележително красива природна местност. Курортът Св. св. Константин и Елена съчетава уникалните дадености на море, вековен парк и минерални извори. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, чистата морска вода и златните плажове го правят предпочитана и любима дестинация със значимо място на европейската туристическа карта.

В стаите

Хотел „Приморски“ разполага с 57 стаи, които напълно покриват изискванията на съвременните пътуващи и предлага отлични условия за пълноценна и незабравима почивка. Комфорт, елегантност и простор. Хармония на цветове и усещане, с грижа за всеки детайл от интериора. Характеристики и удобства:
Две единичини легла или голямо двойно легло
Разтегателен фотьойл
Писалище със стол
Телевизор с плосък екран
Телефон
Минибар
Индивидуален климатик
Балкон с кът за отдих
Самостоятелна баня с душ
Козметика за баня

На територията на хотела

Освен несравнимият престой, предимство за нашите гости е непосредствената близост с модерния уелнес и спа комплекс Aquahouse Thermal & Beach. На пешеходно разстояние има и голямо разнообразие от заведения за хранене, спорт и развлечения. Чудесна е възможността сами да направите своя избор!

Хранене

BB - закуска

Оценки и коментари