За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

SPA хотел Персенк се намира в сърцето на Родопите, на 198 км от София, на 87 км от Пловдив, на 35 км от Пампорово и на 45 км от Смолян.

Девин е разположен на 710 метра надморска височина, сгушен във величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух. Курортното градче съчетава разнообразен релеф, живописна природа, мек климат и наличието на няколко вида минерални извора.

В стаите

Всички стаи и апартаменти са с великолепни гледки към града, планинските склонове или градината на хотела. Стаите са елегантно и модерно обзаведени и предлагат уют, комфорт и простор.

На територията на хотела

За Вашата почивка или бизнес мероприятие петзвездният SPA Hotel PERSENK предлага уютна атмосфера и стил и изключително спокойствие. Всеки гост има възможността да се наслади на местни ястия и ароматни вина в нашите луксозни ресторанти.

Ресторант Enigma

Ексцентрична атмосфера на ресторант Енигма, съчетана изящно с модерни акценти е с авторски стил и усещане за лукс, топлина и комфорт.

Открехваме за Вас вратите на нашето бижу – ресторант Енигма.

В него ще усетите стила и индивидуалността на ресторанта, ще се потопите в атмосфера на изисканост и комфорт.

Тук ще опитате невероятно вкусни и елегантни ястия, ще се докоснете до магичните вкусове на вината от ВИ Малката звезда, а за да има всичко това завършен и съвършен вид, за Вашето добро настроение ще се погрижи нашата пианистка Светла Гергьовска. Завършила е Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков” – гр. Пловдив, както и Академия за музикално танцово и изобразително изкуство – гр. Пловдив със специалност – класическо пиано.

Всеки един от Вас ще може да се наслади на класическа, популярна филмова и забавна музика, съвременна романтична музика, evergreen, джаз и др.

За всеки вкус и предпочитания, Светла е подбрала любими мелодии, които ще Ви накарат да се пренесете в атмосферата на любимия филм или да се почуствате като участник в романтичен аристократичен бал.

Защото знаем, че пианото винаги остава на мода…

Хранене

BB - закуска

Забавление

Само на няколко минути пеша от SPA хотел Персенк се намират Термален Aквапарк Персенк и изискания ресторант – градина “Модър”.

В региона може да се посетят различни природни забележителности като язовир Въча, Ягодинската пещера, панорамната площадка „Орлово око” и пещера Дяволското гърло.

На около 20 мин. с автомобил се намира с. Широка лъка. Освен неповторимата атмосфера на родопското селце всеки може да се наслади на природното разнообразие в едноименния резерват.

СПА центърът в хотел “Орфей” представлява всичко, което е свързано със здраве, красота, удоволствие. С модерния си стил и оборудване, СПА центърът е един от най - добрите в грижите за здравето.
Здравният комплекс предлага фитнес център, с най-новото кардио-васкуларно оборудване, просторни топлолечебни съоръжения, включващи сауна, турска баня, парна баня, египетска кална баня. Изпитайте удоволствието от нашите 16 специализирани вани с неповторимата Беденска минерална вода, обслужвани от професионално обучен персонал, 6 масажни стаи, терапевтичен басейн с минерална лечебна девинска вода и джакузи.
Хотелът разполага с три външни басейна, единият от които е предназначен за най- малките гости на хотела, и два вътрешни басейна.
Природните продукти, с които разполага хотела, са двете минерални води - Девинска и Беденска, Варненска лиманна кал, Черноморска луга, биоклиматичен фактор, екопътеки.
Съвременната физикална медицина признава лиманната кал като най- силно действащ природно-лечебен фактор. За по-ефективно и комбинирано въздействие, предимно на хората със ставни, неврологични и гинекологични здравословни проблеми, комплексът предлага процедури с природни продукти от Черно море - Варненска лиманна кал и луга. Освен индивидуалния подход към посетителя, се предлагат пакетни медицински услуги от готови програми за профилактика и лечение на заболяванията на опорно-двигателния апарат, нервната, дихателната и сърдечно-съдовата системи. Всичко, което предлага балнео- рехабилитационния комплекс "Орфей" - Девин е на най-съвременно световно ниво и е ориентирано към укрепване здравето на хората.

Оценки и коментари