За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Първият хотел на Армани в Дубай се намира в Бурж Халифа - заема част от приземния етаж и от първи до осми етаж. Луксозните апартаменти са на 38-39 етаж. Всеки детайл на хотела е лично проектиран от италианската легенда Джорджо Армани.

В стаите

Всички 160 стаи и апартаменти са проектиран от италианската легенда Джорджо Армани - обзаведени в Армани стил и панорамна гледка към центъра на Дубай. Обзаведени са с климатик, LCD телевизор, телефон, DVD плеър, минибар, чай и кафе-машина, сейф, баня с душ, халат, сешоар.

На територията на хотела

Тук няма да намерите рецепция. Всеки гост на хотела се посреща от личен асистент, който е на негово разположение по време на целият му престой. Служителите на хотела събират информация за клиентите, техните предпочитания, вкусове и хобита, за да могат максимално да задоволят всичките им изисквания. Хотелът разполага с 8 ресторанта, със 1100 m² СПА център, външен басейн, фитнес зала и личен фитнес инструктор на разположение, плувен басейн, лечения и масажи. Мебели, лампи, текстил, тапети - дизайнерът се е погрижил за всичко лично.

Хранене

ВВ - само закуска

Оценки и коментари