Ако желаете да резервирате за избрания хотел със собствен транспорт, обадете се на 02 951 57 57

Разположение

Този семеен хотел се намира в центъра на град Фира, само на няколко крачки от известната калдера. Той е идеално място за спокоен престой и предлага СПА съоръжения и зона с открит басейн. Αressana Spa Hotel & Suites е член на веригата Малки луксозни хотели в света - Small Luxury Hotels of the World.

В стаите

Елегантните и свежи стаи за гости са обзаведени в топли земни тонове. При пристигане в стаите са предоставени безплатни домашно приготвени сладкиши и местни алкохолни напитки.

На територията на хотела

Гостите могат да се отдадат на козметични и релаксиращи процедури в СПА център Tefsion Kallos на място. Освен това има добре оборудван фитнес салон. Aressana Spa Hotel разполага с множество малки уединени кътчета, където да четете или просто да си почивате. От 08:00 до 11:30 часа край плувния басейн се сервира сертифицирана гръцка закуска на шведска маса, която включва санторински специалитети и традиционни деликатеси. Снек-барът край басейна е идеален да се освежите на сянка с леки местни и международни ястия, студени напитки и коктейли. Aressana Hotel се намира на спокойно място и предоставя прекрасен изглед към изгрева. Множеството местни таверни, магазини и ресторанти на остров Санторини са само на няколко крачки. Хотелът се обслужва отлично от таксита, а автогарата е само на 100 метра. Наблизо има също банка и пощенски офис. Летището на Санторини (JTR) е на 6 километра, а пристанище Athinios - на 10 километра.

Оценки и коментари