Ако желаете да резервирате за избрания хотел със собствен транспорт, обадете се на 02 951 57 57

Разположение

Хотелът се намира на 8 км. от летището. Разположен в скалите над калдерата и с великолепна гледка към вулкана, околните острови и Егейско море, този хотел съчетава класически лукс с модерен минималистичен стил.Удобното местоположение на Andronis Suites Ви дава възможност да бъдете в близост до оживената атмосфера на курортното селище Oia, като същевременно се наслаждавате на тишина и уединение.

В стаите

Хотелът разполага с 27 стаи. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, CD плеър, телефон, баня с душ, сешоар, мини бар, сейф, балкон. Издълбани в скалите, суитите Andronis Suites предлагат автентична и очарователна атмосфера. Техният дизайн съчетава традиционен за Цикладските острови стил със съвременни елементи.

На територията на хотела

ресторант, бар, открит басейн, тераса за слънчеви бани, СПА център, магазин, велосипеди под наем. Andronis Luxury Suites е изграден с идеята за здравословен и естествен начин на живот. Тази концепция обхваща всичко в хотела - от стаята за масаж и луксозния СПА център до средиземноморския ресторант.

Хранене

ВВ - Закуска.

Оценки и коментари